maandag 25 maart 2013

Asymmetrische kasten van Piure

Zo ondertussen zijn alle nieuwe collecties weer bekend. Bij ons viel Piure direct op, met zijn asymmetrische kasten en prachtige palet voor komend seizoen. Hieronder een selectie beelden van de nieuwe collectie!

Serie NEX met verschillende blokken, kleuren, materialen en vormen. Deze kast is veelzijdig inzetbaar en speels in zijn compositie. Sideboard Line is wat meer ingetogen maar we zien de asymmetrische stijl terug in een verfijnd lijnenspel.

Sideboard Nex
Sideboard Line

Sideboard Nex

Garderobekast Nex 


Sideboard Line

Sideboard Nex

Sideboard Nex

Sideboard Nex

Kast uit de Line-serie

Sideboard Nex

woensdag 20 maart 2013

Voorjaarsactie Gelderland

De lente is vandaag officieel begonnen. Tijd voor een mooie actie van Gelderland!

De actie: je krijgt 15 % korting op de normale verkoopprijs van de modellen 6511 en 7610 (beiden ontworpen door Jan des Bouvrie). Je hebt de keuze uit alle bekledingsstoffen die vermeld staan in de Gelderland prijslijst. Proefzitten? Bij Studio 40 staat de 7610.

Heb je al een Gelderland bank model 6511 of 7610? De korting geldt ook voor de aanschaf van een nieuwe hoes! Let op! Meubelen die ouder zijn dan 7 jaar kunnen alleen worden gestoffeerd indien het schuim ook wordt vernieuwd. De korting geldt niet voor het vernieuwen van het schuim, enkel voor de hoes. Kijk even naar het certificaat onderop de bank of stoel voor de aanschafdatum! De korting geldt ook niet op ingezonden stof of leer. De actie loopt nog tot 22 april 2013.

De Gelderland series 6511 en 7610 zijn kubisten in de puurste vorm. De 6511 heeft een actieve en stevige zit, de 7610 is iets zachter door het losse kussen. Beide series hebben uitgebreide mogelijkheden: van smal tot breed, met kleine of grote chaise longue, een brede of een smalle arm en natuurlijk ook een hoek.



dinsdag 12 maart 2013

De lente komt eraan!

Door het weer van de afgelopen week hebben wij zo veel zin gekregen in de lente.. We geven je daarom graag een preview op een aantal prachtige items die eraan zitten te komen!

Ooit gestart op basis van twee gemeenschappelijke passies (design en jazz) is Kristalia vandaag de dag uitgegroeid tot een absolute topper op het gebied van italiaans design. Met het oog op het voorjaar en de eerste zonnestralen, hebben wij gekozen voor producten die zo sterk zijn, dat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Tafel TNP van Kristalia

Tafel TNP van Kristalia


 



























Stoel Pulp van Kristalia








































Uitschuifbare tafel Sushi,
zowel voor binnen als buiten te bestellen!