vrijdag 31 mei 2013

Charly Chaplin (Actie Montis!)

Montis heeft een mooie actie voor alle Charly of Chaplin- bezitters. Maar voor wie nog nooit kennis heeft gemaakt met deze fijne stoelen; bij deze een introductie!

Charly en Chaplin zijn beiden ontworpen door Gerard van den Berg, medeoprichter van Montis. De stoel is ontworpen voor een comfortabele maar actieve zit en oogt zeer vriendelijk! De ontwerper heeft de stoel dan ook letterlijk een jasje aangetrokken. De bekleding is zo gemaakt, dat het lijkt alsof het frame een kledingstuk aan heeft en wordt letterlijk als een jas dicht geritst.

De stoelen komen in twee verschillende uitvoeringen: de fauteuil (Charly) en de eetkamerstoel (Chaplin). Beide modellen hebben extra opties, zoals 'Flex' (een mechanisme door Montis ontworpen waardoor de leuning verstelbaar kan worden gemaakt) of wielen (handig voor de eethoek). Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden in stofkeuze en Charly heeft nog een bijpassende voetenbank.

Momenteel heeft Montis een actie voor degenen die al in het bezit zijn van een Charly of Chaplin. Op www.montis.nl/nieuwejas kun je een voucher aanvragen voor maar liefs 30% korting op een nieuwe jas. Kom je nieuwe bekleding snel uitkiezen bij Studio 40!








woensdag 22 mei 2013

Lichtslingers

Met de komst van onze shop-in-shop House of Green zijn wij zelf ook helemaal geïnspireerd geraakt! Daarom delen wij in deze blogspot graag de prachtige serie buitenverlichting van Cini&Nils genaamd 'tensEsterni'.

'tensEsterni' is een kabelsysteem met verplaatsbare lampen. Omdat buiten de elektriciteitsvoorziening en ophangpunten beperkt zijn, heeft Cini&Nils de verlengkabels tot kern van dit ontwerp gemaakt. Door de kabels te spannen, claimt dit systeem de volledige ruimte op een subtiele manier. Vervolgens kunnen de lichtpunten verspreid over de constructie worden opgehangen. Er kan wel een spanwijdte bereikt worden van 200 meter!

De lichtpunten zijn glazen bollen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er opalen bollen, half opalen, transparante bollen of opale lampen met een transparante bol. De gespannen kabels geven de buitenruimte een suggestie van ruimte en luxe. Geen buitenruimte geschikt voor deze prachtige lampen? De serie is ook beschikbaar voor binnen!





donderdag 9 mei 2013

Nieuwe kussens Spectrum

Marlies Spaan ontwikkelde voor Spectrum een nieuwe collectie kussens.

Deze kleurrijke kussens zorgen voor een mooie aankleding en verzachting van de Spectrum collectie. Diverse maten en kleurpatronen zorgen voor talrijke combinatie mogelijkheden en de finishing touch in het interieur.

In januari 2013 werd deze collectie internationaal geïntroduceerd. Het handschrift van de ontwerpster (sterk kleurgebruik en grafische vlakken) sluit naadloos aan bij het karakter van de Spectrum collectie. De kussens onderscheiden zich door de combinaties van diverse luxueuze, kwalitatief hoogwaardige (meubel-)stoffen en leer, natuurlijk voorzien van de beste kwaliteit binnenkussens. De stof- en patrooncombinaties zijn met zorg samen gesteld en geven het kussen een zacht, verrassend en fris beeld. De lente in huis? Deze Spectrum kussens zijn dé oplossing!