dinsdag 27 mei 2014

De potentie van je huis

Ontdek het potentieel van uw huis met behulp van Flexa Colors. Aan de hand van een prachtig filmpje en een stijlboek wordt er in vijf hoofdstukken uitgelegd hoe met kleur een woning totaal kan worden getransformeerd.

Flexa moedigt de wereld aan om in alledaagse ruimten nieuwe mogelijkheden te verkennen én te benutten. In ieder huis, kantoor, schoolgebouw en bedrijfspand schuilt namelijk een enorm potentieel. Het zijn ruimtes vol ideeën die alleen maar ‘ontsloten’ hoeven te worden. De kleur die het centrale thema van ‘ontsluiten’ mooi weerspiegelt is de kleur Teal: een prachtige mix van een diep groen-blauw die staat voor balans, verfijning, kalmte en veelzijdigheid. Deze kleur, dé kleur van het jaar 2014, wordt vaak gebruikt om het schitterende blauwgroen van tropische oceanen mee te beschrijven.

In het filmpje ziet u hoe er met verschil in glans- en matverf accenten eenvoudige decoraties aangebracht kunnen worden, hoe je een ruimte met verschillende lichte tinten diepte kan geven zonder de rust te verliezen en hoe een gekleurde muur je meubels kunnen laten stralen. Geniet dus van deze inspiratie!

Nog niet helemaal zeker hoe dit toe te passen is in uw eigen huis? De stylisten van Studio 40 staan voor u klaar om een plan te maken!

Het filmpje vind u op de website van Flexa!
Hieronder vind u een aantal stills uit het filmpje, alvast ter inspiratie.