vrijdag 31 mei 2013

Charly Chaplin (Actie Montis!)

Montis heeft een mooie actie voor alle Charly of Chaplin- bezitters. Maar voor wie nog nooit kennis heeft gemaakt met deze fijne stoelen; bij deze een introductie!

Charly en Chaplin zijn beiden ontworpen door Gerard van den Berg, medeoprichter van Montis. De stoel is ontworpen voor een comfortabele maar actieve zit en oogt zeer vriendelijk! De ontwerper heeft de stoel dan ook letterlijk een jasje aangetrokken. De bekleding is zo gemaakt, dat het lijkt alsof het frame een kledingstuk aan heeft en wordt letterlijk als een jas dicht geritst.

De stoelen komen in twee verschillende uitvoeringen: de fauteuil (Charly) en de eetkamerstoel (Chaplin). Beide modellen hebben extra opties, zoals 'Flex' (een mechanisme door Montis ontworpen waardoor de leuning verstelbaar kan worden gemaakt) of wielen (handig voor de eethoek). Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden in stofkeuze en Charly heeft nog een bijpassende voetenbank.

Momenteel heeft Montis een actie voor degenen die al in het bezit zijn van een Charly of Chaplin. Op www.montis.nl/nieuwejas kun je een voucher aanvragen voor maar liefs 30% korting op een nieuwe jas. Kom je nieuwe bekleding snel uitkiezen bij Studio 40!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten