donderdag 5 september 2013

Art & Fashion 2013

Komend weekend is er veel te doen bij Studio 40 en op het hele Noordeinde, de prachtige straat waaraan wij zijn gevestigd.

Vernissages en exposities, modeshows en niet te vergeten een oranje loper van meer dan een kilometer; dat is Art & Fashion 2013! Studio 40 mag niet aan het programma ontbreken, dus hebben wij een aantal leuke activiteiten voor u georganiseerd.

Op zaterdag 7 september vanaf 15.00 openen wij de Vitra Road Show, een prachtige collectie van de ontwerpers Ray en Charles Eames is dan te bekijken in onze showroom. Altijd al eens de Lounge Chair uit willen proberen? Of La Chaise? Dit is uw moment, alle klassiekers zijn aanwezig. Weet u nog niet wie deze iconische ontwerpers zijn of wilt u er meer over weten? Wij vertellen u graag de geschiedenis en bijzondere eigenschappen van de ontwerpen.

Ook voor de kleintjes is er wat te doen bij Studio 40. Op zaterdag vanaf 12.00 zijn ze welkom om onder begeleiding de stoepen kunstig vol te krijten. Samen maken we de straat tot canvas!

Op zondag 8 september vanaf 15.00 is er een Meet & Greet met kunstenares Annemarie van Hooff. Haar prachtige werk is al een poosje te zien bij ons. Het eerste deel van de expositie bestond uit haar fijnzinnige haakwerk, fotografie en mixed media. Momenteel zijn haar schilderijen in het interieur van Studio 40 te zien. Deze gepassioneerde dame verteld graag over haar motivatie en de toedracht van haar werk. Een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje, u bent van harte welkom!

Wilt u meer weten over Art & Fashion? Bezoek dan de website www.hetnoordeinde.nl. Wilt u meer weten over Annemarie van Hooff? Kijk dan op www.studio40.nl onder 'galerie'.

Wij hopen u te zien tijdens Art & Fashion bij Studio 40!

 Annemarie van Hooff
 De bekende kuipstoeltjes van Ray&Charles Eames
 Stoepkrijten bij Studio 40 tijdens Art&Fashion 2012
 Noordeinde Art & Fashion
 Noordeinde Art & Fashion
 Annemarie van Hooff
 Lounge Chair van Ray & Charles Eames

Geen opmerkingen:

Een reactie posten