zondag 18 november 2012

Feest op tafel!

Servies

Tafel dekken voor de feestdagen gebeurt bij Studio Veertig natuurlijk niet zomaar. Dat moet speciaal zijn. En daarom hebben we dit jaar een super origineel servies voor jullie geselecteerd. Wij stellen voor: Palace van Selab en Alessandro Zambelli voor Seletti! Voordat de gasten komen de tafel gedekt? Niet meer nodig! En publique de tafel dekken met dit servies lokt geheid oh's en ah's uit..

De ontwerpers bedachten een straat uit de renaissance, maar dan opgebouwd uit servies. Een villa van borden met een schaal als dak? Een toren van glas? Een carrousel van theeservies? Het kan bij Seletti allemaal. Of je nu de show wil stelen bij de high tea of het volledige diner, het servies is veelzijdig genoeg om op iedere gast indruk te maken. En als je het servies niet gebruikt, heb je een prachtig architecturaal miniatuur staan. We like!



Tafelkleed

Waar is een servies zonder tafelkleed? Wij selecteerden voor de feestdagen een serie zeer kwalitatieve damast tafelkleden ontworpen door Vantijn&Vantijn en geproduceerd door het Audax Textielmuseum Tilburg. Geweven met prachtige patronen in grijs, zwart/wit, fuchsia of oranje/goud.



Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@studio40.nl, kom langs op het Noordeinde 85 in Den Haag of bezoek onze website www.studio40.nl. Zeer binnenkort is hier een volledige vernieuwde site te zien met webwinkel! Uiteraard kun je deze leuke items daar meteen op de kop tikken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten