woensdag 3 april 2013

Licht van Michael Raasch

Het doel van ontwerper Michael Raasch was om de hoogste kwaliteit lampen, meubilair en accessoires te ontwerpen.

Toen hij in 2008 zijn eerste collectie presenteerde, waren de reacties overweldigend en konden zijn producten gelijk in productie genomen worden. Michael zoekt naar de noodzakelijkheid binnen een ontwerp, wat prachtige minimalistische en ingenieus werkende producten oplevert. Daarbij gaat hij altijd uit van een serie; het merk is gebaseerd op een holistische visie waardoor alle producten bijzonder goed combineren en elkaar aanvullen.

Ons favoriete ontwerp uit de collectie is lamp 'Stick'. Michael vertelt over zijn gedachte achter deze  lamp: "Ik vroeg mijzelf af hoe ik een lamp kon creĆ«ren met slechts enkele elementen, waarbij de lamp kon worden gebruikt om bij te lezen maar tegelijkertijd ook ingezet kan worden als sfeerverlichting. Een beslissende wens van mij was om het ontwerp een simpele maar verassende functie mee te geven. Daarom kan de hoek van de lamp eenvoudig in elke wenselijke stand worden gezet." 

Benieuwd geworden naar deze veelzijdige lamp? Wij hebben Stick momenteel in onze winkel op het Noordeinde staan! Stick komt met 105 Watt Halogeenlamp en is verkrijgbaar met 8 verschillende kleuren kap en 3 verschillende typen body.

Voor meer informatie kijk eens op http://www.michael-raasch.de





Geen opmerkingen:

Een reactie posten