maandag 2 december 2013

Nu in de showroom

Mell is de nieuwe zit-ervaring van COR: kubistisch en representatief, ruimtelijk en bescheiden, zeer comfortabel en met een vriendelijk ontwerp.

Het zitgedeelte lijkt te zweven op het delicate stalen onderstel. Naast een klassieke, op zichzelf staande easy chair, omvat de collectie een ruimte besparende stoel met armleuning voor in een hoek en natuurlijk twee- en driezit sofa's. Om een variƫteit te kunnen maken zijn armleuningen zowel rechts als links mogelijk. Drie verschillende elementen kunnen worden gebruikt ter aanvulling, uitbreiding of op zichzelf staande zitplek. Daarnaast zitten er nog drie verschillende bijzettafels in de collectie, die zowel over de bank geplaatst kunnen worden, maar ook op zichzelf staand.

Het ontwerp van deze nieuwe serie is van ontwerpers Jehs&Laub, een duo uit Stuttgart dat de laatste jaren naam voor zichzelf heeft gemaakt en een hele reeks grote, vooruitstrevende merken tot klant kan rekenen.

Vanaf 3 december is bij Studio40 Mell te bewonderen in een uitgebreide lounge set met bruine stof en blauwe kussen. Kom snel eens langs om te proefzitten!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten